Ben je lid, leiding of ouder van een van de 50 eenheden van FOS Open Scouting? Super!
Wil je jouw eenheid sterker maken voor de toekomst?
FOS Ontpopt kan helpen!
Lees hieronder alle info.

Wat is FOS Ontpopt?


FOS Ontpopt is een tool voor eenheden, waarmee ze hun sterktes en zwaktes kunnen ontdekken. Eenheden kunnen zelf kiezen om in FOS Ontpopt te stappen.

FOS Ontpopt start met een bevraging bij leden (vanaf 14 jaar), ouders en (eenheids)leiding. Vervolgens gaat de leidingsploeg aan de slag met de resultaten van de bevraging.

Waarom FOS Ontpopt?


FOS Ontpopt biedt eenheden de kans om hun sterke kanten en ontwikkelkansen te ontdekken. Met de sterke punten gaat de leidingsploeg dan de ontwikkelingskansen van de eenheid aanpakken. Zo zorgen ze samen voor een sterkere eenheid.
about

Wat verwachten we van jou als lid, leiding of ouder?


Als je eenheid beslist om mee te doen aan FOS Ontpopt, word je zo snel mogelijk helemaal op de hoogte gebracht van FOS Ontpopt.

Daarna zal FOS Open Scouting jou via mail een bevraging sturen. Zo kan jij je mening geven over het reilen en zeilen van bij je eenheid.

  • Wat vind jij van het lokaal?

  • Zijn de activiteiten leuk?

  • Wat zijn de sterke punten van de leiding?

  • ...

Vul de bevraging zo snel mogelijk helemaal in!

Om ervoor te zorgen dat de bevraging op tijd bij je aankomt, is het belangrijk dat je jouw juiste e-mailadres doorgeeft aan je (eenheids)leiding.

Hoe gaat het daarna verder?


FOS Open Scouting bezorgt de resultaten aan je leidingsploeg. Jouw antwoorden zijn hun voer voor discussie. De leidingsploeg zoekt uit uit hoe ze jouw eenheid nog beter maken.

Nog vragen?


Heb je nog vragen over FOS Ontpopt? Stel ze dan aan je (eenheids)leiding of mail ze naar Fosontpopt@fos.be

Met algemene vragen over FOS Open Scouting kan je terecht op info@fos.be of 09 245 45 86.
about

Deelnemende eenheden

Wil je FOS Ontpopt opstarten bij je eenheid? Bespreek het dan met je (eenheids)leiding. Als je eenheid klaar is voor FOS Ontpopt kan je (eenheids)leiding mailen naar FOSontpopt@fos.be om FOS Ontpopt te starten.